Nieuwsbrief 

Juli 2015 - Insecten in de zomer

Beste klanten en andere geinteresseerden in onze nieuwsbrief.

Buiten is het heerlijk weer en de insecten telen wierig. Het is tijd om de horren en andere insectenwerende materialen van stal te halen.

Intussen kunnen wij u daarmee helpen omdat onze webshop weer online is.  Na een lange renovatie en upgrade naar een beveiligde betaalomgeving, kunt u nu weer bestellingen plaatsen en betalen in onze webshop.

Wij wensen u een mooie en warme zomer toe!

Met vriendelijke groeten,

Alex Mars
Directeur
Mega-Des Plaagdierbeheersing BV

---
Ongedierte in de voedingsmiddelenindustrie

Ongedierte in de voedingsmiddelenindustrie

Mega-Des investeert veel in training, kennis en materialen.  Alle uitvoerders volgen de verplichte vakopleidingen en tussendoor worden extra in-company trainingen en toolbox meetings gehouden om iedereen op een hoog kennisniveau te houden. Allemaal met de doelstelling dat ons team een "zero tolerance beleid" heeft tegen ongedierte in de voedingsmiddelenindustrie. Immers, ieder plaagdier in de voedselketen is er één teveel!!  Daarom is ook …

Meer lezen.

---
Mega-Des heeft een uniek concept!

Mega-Des heeft een uniek concept!

Mega-Des combineert plaagdierbeheersing met voedselveiligheid en wateranalyse. Een uniek concept! Wij verrichten service op het gebied van plaagdierbeheersing in heel Nederland. In toenemende mate wordt vooral vanuit ons klantenbestand in onder meer de levensmiddelen industrie, zorginstellingen en horeca verzocht om ook inspecties uit te voeren op het gebied van voedselveiligheid alsmede wateranalyses (legionella). Schade. Dit is gelegen in het feit …

Meer lezen.

---

Spinnen bestrijdingen

Vorig jaar heeft Mega-Des proef gedraaid met een nieuw middel dat op de markt is - Anti-Spin - de werkzaamheden werden uitgevoerd door Arla-services die de rechten heeft voor het gebruik en verkoop van dit middel.
Bij een aantal klanten hebben we dit middel gebruikt en de toepassing beoordeelt.
Zowel de klanten als wij waren zeer tevreden over het resultaat.

Het middel werkt zonder gif en dood de spinnen niet maar zorgt ervoor dat de spinnen weg blijven van uw pand.

Andere middelen doden de spinnen en in dat geval bent u in overtreding en dus strafbaar, boetes beginnen bij € 9.000,- per overtreding.
Mocht u dus last hebben van spinnen en u wilt dit veilig en verantwoord doen, bel ons dan voor een vrijblijvende afspraak en prijsopgaaf.

U kunt het middel ook bestellen in onze webshop

---
Verbod buitengebruik biociden tegen ratten (update 19 juni 2015)

Verbod buitengebruik biociden tegen ratten (update 19 juni 2015)

Mega-Des is al geruime tijd klaar voor een “ gifvrije” toekomst!Zoals in eerdere nieuwsbrieven vermeldt heeft de wetgever i.c.m. het College voor toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) het gebruik van bestrijdingsmiddelen tegen ratten buiten verboden. De reden hiervoor is: Bij het gebruik van bepaalde soorten rodenticiden (bestrijdingsmiddelen) tegen ratten en muizen(te weten: de anticoagulantia), worden de risico’s voor het …

Meer lezen.

---

Mega-Des Plaagdierbeheersing is trots op zijn klanten. De tevreden klanten van Mega-Des zijn ambassadeurs van het bedrijf en daarom zet Mega-Des ze graag in de schijnwerpers. Deze uitgave is de eer toe bedeeld aan:

Dayseaday Fresh BV& Dayseaday Frozen BV
De belangrijkste link tussen de klant en Dayseaday is de verkoper en de kwaliteitsdienst, aldus Jan Pruiksma, de 56-jarige kwaliteitsmanager van Dayseaday. De verkoop van de producten van Dayseaday is afhankelijk van het voldoen aan internationale voedselrichtlijnen; het bedrijf beschikt over HACCP-, BRC-, IFS-, MSC-, ASC-, FDA-, AEO-certificaten en staat genoteerd op de lijst van de Russische Rosselkhoznadzor. Dayseaday is wereldwijd actief in meer dan veertig landen en werd uitgeroepen tot Onderneming van het Jaar 2014 door de Bedrijvenkring Urk.

Pruiksma is dagelijks bezig met het bewaken en bevorderen van de kwaliteit binnen het bedrijf. Een gevarieerde baan, die verder gaat dan de kwaliteit van de vis controleren. ,,Het is voor een belangrijk deel ook specificaties maken en certificaten realiseren. Daarnaast moet je de regelgeving goed in de gaten houden, de wet is continu in beweging.’’

Pruiksma werkt nauw samen met verschillende partners, waaronder Mega-Des. "Mega-Des neemt ons veel zorgen uit handen. Zo wordt ons complete plaagdierbeheersplan door Mega-Des verzorgd. Nu we momenteel midden in een grote verbouwing zitten, is dat helemaal van groot belang. Door de verbouwing lopen we meer risico’s dan normaal. Mega-Des houdt dat goed voor ons in de gaten en verzorgt regelmatig audits om te kijken of alles nog aan de normen voldoet.’’

Gemak
De digitale rapportages van Mega-Des worden erg op prijs gesteld door Pruiksma. Dit maakt de administratie van de kwaliteitsdienst een stuk efficiënter. ,,Mega-Des denkt goed met ons mee. Voor ons is dat heel belangrijk, want wij stellen hoge eisen aan onze kwaliteit. Daarnaast zijn we ook altijd op zoek naar het aanboren van nieuwe markten en dan komen er soms weer nieuwe eisen om de hoek kijken. Het is fijn dat onze partners hetzelfde doel voor ogen hebben: de hoogste kwaliteit, het beste voor de klant.’’

Wilt u zich ook profileren in onze nieuwsbrief?
Neem dan contact op met:  Emma Wakker van GBU

---

Webwinkel is weer online

Vanwege onderhoud en aanpassingen van onze webwinkel is deze nu weer online.
Op de site www.ongedierteoutlet.com zijn relevante middelen en materialen te koop voor zowel de professionele als de zakelijke markt.
Ook nieuw, door Mega-Des ontwikkelde materialen zijn op deze site in te zien en aan te schaffen. Het is een makkelijke toegankelijke site waar via een beveiligde omgeving kan worden betaald.

Neem eens een kijkje in onze webwinkel. 

---